Canarische eilanden we mogen weer op vakantie

Canarische Eilanden vakantie

28 oktober 2020 Door lastminute Uit

De Canarische Eilanden zeggen weer welkom,

Er is weer hard gewerkt aan de heropening van deze populaire bestemming zodat u deze eilanden weer kunt bezoeken in optimale veilige, hygiëne en kwaliteitsomstandigheden.

De meeste hotels hebben hun deuren alweer geopend, net zoals de voornaamste toeristische trekpleisters, winkels en restaurants. 

8 daagse last minute vakantie Gran Canaria met verblijf in appartement nu vanaf slechts 299,- Bekijk de aanbieding >>

  • Voordelig vliegen naar de zon met een vakantie van Tui
  • Bekijk de beste deals en aanbiedingen van Corendon
  • Voordelige last minute aanbiedingen bij Sunweb
  • Bij de Vakantiediscounter vlieg je ook regionaal

De beste aanbiedingen

Geniet weer heerlijk van zon, zee en strand op de populaire Canarische Eilanden. Vanwege de ligging en het zachte aangename klimaat zijn de eilanden Gran Canaria, Lanzarote, Fuerteventura en Tenerife favoriete vakantiebestemmingen.

Het subtropische klimaat, de super mooie zandstranden, de verscheidenheid aan berg landschappen en de vele watersportmogelijkheden staan garant voor heerlijk vakantieplezier voor jong en oud! 

Als u binnenkort naar deze eilanden reist, vindt u hier belangrijke informatie voor u.

Denk eraan dat u in de luchthaven en tijdens de hele vlucht verplicht een mondmasker moet gebruiken en alle veiligheidsmaatregelen moet naleven die zowel de luchtvaartmaatschappij als de luchthavenautoriteiten opleggen.

Algemene maatregelen:

  • Verplicht gebruik van een mondmasker voor volwassenen en kinderen vanaf 6 jaar op de openbare weg, op niet-afgesloten en op afgesloten openbaar toegankelijke plaatsen, behalve bij het beoefenen van sport, bij het eten en drinken en/of in het geval van handicap of ademhalingsaandoening.
  • Veiligheidsafstand tussen alle personen (vastgesteld op 1,5 meter).
  • Verhoogd gebruik van individuele hygiënemiddelen (gebruik zeep en handgel).