Excursie top 3

Wij hebben voor u een zorgvuldig samengestelde top 3 selectie van de leukste dingen om te doen op Gran Canaria wat betreft excursies, boottochten, rondleidingen, safari’s, vluchten, snorkelen, dolfijnen safari en duiken.

Boek hier een van deze Gran Canaria excursies voor een voordelige prijs! lets go…

Bekijk hier alle excursies klik hier >

De top 3

1 : All Inclusive Boottocht met Watersport

Nadat we aan boord zijn gegaan van de catamaran in de haven van Puerto De Mogan, varen we ten zuiden van het eiland, richting Playa De Taurito beroemd gemaakt om zijn rustieke sfeer.

Geniet van de heerlijke Canarische zon, terwijl u ontspant op de catamaran boot terwijl u luistert naar feestelijke deuntjes die tijdens de reis worden gespeeld.

2: Dolfijnen en walvis spotten 

Gran Canaria is een uitzonderlijke plek om te gaan kijken naar dolfijnen en walvissen kijken heel veel soorten zal je hier rond de eilanden vinden

De meest voorkomende soorten zijn zoals die uit de film Flipper tuimelaars en kortvinnige grienden. Andere soorten die Gran Canaria jaarlijks bezoeken zijn Risso’s dolfijnen.

Regelmatig zijn er te zien spinner dolfijn, dwergvinvissen, gewone dolfijnen, gevlekte dolfijnen of de spitssnuitdolfijn.

Off-Road Jeep Safari

Rijd tussen de cactussen en bergen van Gran Canaria tijdens deze off-road jeepsafari.

Geniet van het uitzicht op de Roque Noblo, pauzeer voor een kopje koffie in Tirajana en doorkruis de Vallei van de Duizend Palmen.

Ontdek een mix van geschiedenis en een prachtig natuurlijk landschap terwijl je bezienswaardigheden zoals Salobre en Lake Chira bekijkt. Ook een bezoek aan Fataga ga je ervaren door buiten de gebaande paden te rijden.

Nog meer fun?

Wij hebben nog veel meer geweldige excursies op Gran Canaria om je verblijf onvergetelijk te gaan maken!

Bekijk hier alle excursies klik hier >