gran-canaria

Gran Canaria weer

6 juli 2023 Door lastminute Uit

Gran Canaria weer bericht

Wat voor weer krijgen wij vandaag op Gran Canaria? je leest het hier!

Het weerbericht voor vandaag

Gemiddelde

Het weer kan sterk variëren op Gran Canaria, maar over het algemeen heeft het eiland een mild en aangenaam klimaat. Het staat bekend om zijn warme temperaturen gedurende het hele jaar, met milde winters en warme zomers. In de wintermaanden liggen de gemiddelde temperaturen meestal tussen de 20-25°C, terwijl ze in de zomer kunnen oplopen tot 30°C of hoger.

Gemiddeld genomen heeft Gran Canaria een mild en aangenaam klimaat gedurende het hele jaar. Hier zijn de gemiddelde temperaturen en neerslagcijfers op basis van historische gegevens:

  • Winter (december, januari, februari): De gemiddelde temperaturen liggen meestal tussen 20-25°C overdag en 15-18°C ‘s nachts. Er kan wat regen vallen, maar over het algemeen is het nog steeds vrij zonnig.
  • Lente (maart, april, mei): De temperaturen beginnen op te warmen, met gemiddelden tussen 22-26°C overdag en 16-19°C ‘s nachts. Het is meestal zonnig en de neerslag neemt af naarmate de lente vordert.
  • Zomer (juni, juli, augustus): Dit zijn de warmste maanden op Gran Canaria, met gemiddelde temperaturen rond de 27-30°C overdag en 20-23°C ‘s nachts. Het kan erg zonnig en droog zijn tijdens de zomermaanden.
  • Herfst (september, oktober, november): De temperaturen beginnen af te koelen, maar blijven over het algemeen aangenaam, met gemiddelden tussen 25-28°C overdag en 18-21°C ‘s nachts. Er is meestal wat meer kans op regen in de herfst.

Houd er rekening mee dat dit algemene gemiddelden zijn en dat het weer op korte termijn kan variëren.

Het weer de komende dagen

Wat gaan we vandaag doen

Is het vandaag wel weer om naar het strand van Playa del Ingles te gaan? of is het beter om vandaag naar bijvoorbeeld Las Palmas te gaan? Wij hebben hier een overzicht wat je het beste kan doen onder de weersomstandigheden van vandaag en morgen. Is het lekker weer is om te golfen, vissen barbecueën, wandelen en / of fietsen wij laten het hier zien!

Geniet van een prachtige dag vandaag!

Weer radar Spanje

De radar laat zien waar buien trekken over het land