Maspalomas

Ontdek het mooie Maspalomas

Ontdek wat er te zien is in Maspalomas en geniet van uw vakantie op de Canarische Eilanden.

Maspalomas is gelokaliseerd in het zuidelijke gedeelte van Gran Canaria, in de gemeente San Bartolomé de Tirajana op slechts 15 minuten afstand met de auto van de luchthaven van Gran Canaria.

Maspalomas met zijn vele bungalows, hotels en palmbomen die net achter de duinen ligt. Het is een rustige plek om te verblijven met een golfbaan met negen holes en een openbaar park.

Veel rustiger dan Playa del Ingles naast de deur, Maspalomas heeft geen nachtleven. De meeste van de bars en restaurants liggen aan de kust naast Meloneras.

Voor muziek en plezier ga je naar Playa del Inglés.

Het dorp is het meest geschikt voor diegenen die een rustige vakantie in de zon willen. Het nieuwere Meloneras gedeelte van het dorp is vele malen chiquer met 5-sterrenhotels aan de kust.

Maspalomas vuurtoren lichthouse

Centrum Maspalomas

In dit prachtige toeristische centrum vindt u de duinen van Maspalomas, de vijver van Maspalomas, twee natuurgebieden met een breed toeristisch en landschappelijk belang, beide geclassificeerde beschermde gebieden.

Maspalomas is een perfecte bestemming als u op zoek bent naar wat rust, want het heeft prachtige gouden zandstranden met kristalhelder water.

Seizoen tips

Een van de beste seizoenen om dit dorp te bezoeken is tijdens het jaarlijkse carnaval, omdat de straten en mensen zich versierd kleden met duizenden kleuren en straatbands.

We moeten ook de festiviteiten van de Heilige Drie eenheid in Tablero benadrukken, op de eerste helft van mei, wanneer een gigantische paella wordt gekookt en genoten door iedereen die op dit feest helpt.

Ook kunt u deelnemen aan de festiviteiten voor de patroonheilige Fernando tijdens de tweede helft van mei en de eerste week van juni, in de nabijgelegen stad San Fernando

En de festiviteiten voor de Santiago Apóstol, die plaatsvinden in de tweede helft van juli.

Er is genoeg te beleven het hele jaar door kijk maar even bij onderstaande excursies

De beste vakantie deals

Ga voordelig een weekje naar de zon en geniet van Maspalomas

Boek een hotel op de kaart

Booking.com