Palmitos Park Maspalomas Gran Canaria

Palmitos Park Maspalomas Gran Canaria

8 juli 2023 Door lastminute Uit

Palmitos Park is een populaire attractie gelegen in het zuiden van Gran Canaria, vlak bij Maspalomas een van de Canarische Eilanden.

Het is een prachtig aangelegd park dat bekend staat om zijn verscheidenheid aan exotische planten, dieren en shows.

Palmitos Park

Het park is gelegen in een prachtige omgeving en biedt bezoekers de mogelijkheid om te genieten van de natuurlijke schoonheid van Gran Canaria.

Het park heeft uitgestrekte tuinen met een grote verscheidenheid aan planten, bloemen en bomen, waaronder palmbomen, cactussen en orchideeën.

Hoogtepunten

Een van de hoogtepunten van het Park is de dierenwereld.

Het park herbergt een breed scala aan dieren, waaronder tropische vogels, papegaaien, flamingo’s, vlinders, reptielen en zoogdieren zoals lemuren, apen en dolfijnen.

Bezoekers kunnen genieten van vogelshows, dolfijnenshows en andere interactieve presentaties waarin de dieren worden getoond.

Heel veel dieren

Naast het bekijken van dieren, biedt Palmitos Park ook andere attracties en activiteiten.

Het heeft een prachtige orchideeëntuin, een vlinderhuis, een aquarium en een reptielenhuis.

Er zijn ook avontuurlijke activiteiten zoals een klimparcours en een zipline, evenals speelplaatsen voor kinderen.

Dit park heeft ook verschillende restaurants, cafés en souvenirwinkels waar bezoekers kunnen ontspannen, genieten van een maaltijd of winkelen voor souvenirs.

Bekijk beschikbaarheid

Evenementen

Het park organiseert regelmatig educatieve en entertainmentevenementen, zoals speciale shows en tentoonstellingen.

Het is een geweldige bestemming voor gezinnen, natuurliefhebbers en dierenliefhebbers.

Het is raadzaam om de openingstijden en toegangsprijzen van Palmitos Park te controleren voordat je het park bezoekt, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en andere factoren.

Bekijk alle vakantie deals in de buurt hier >

Zoveel meer in Maspalomas

Maspalomas in Gran Canaria heeft veel meer te bieden bekijk de excursies hier >

Tickets

Gemakkelijk bereikbaar

Palmitos Park is over het algemeen gemakkelijk bereikbaar, zowel met de auto als met het openbaar vervoer, vanuit verschillende delen van Gran Canaria.

Hier zijn enkele opties om het park te bereiken:

  • Met de auto: Als je een auto huurt op Gran Canaria, kun je Palmitos Park gemakkelijk bereiken via de GC-1 snelweg, die langs de zuidkust van het eiland loopt. Het park heeft een parkeerplaats waar je je auto kunt achterlaten tijdens je bezoek.
  • Met de bus: Er zijn busverbindingen die Palmitos Park bedienen vanuit verschillende steden en resorts op het eiland. Je kunt bijvoorbeeld een bus nemen vanuit Playa del Inglés, Maspalomas of Puerto de Mogán. Het is raadzaam om de dienstregeling en route van de bussen te controleren, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen en andere factoren.
  • Met georganiseerde tours: Er worden ook georganiseerde tours aangeboden waarbij vervoer naar Palmitos Park is inbegrepen. Dit kan handig zijn als je geen eigen vervoer hebt of als je de voorkeur geeft aan een georganiseerde reis.

Het is raadzaam om de openingstijden en toegangsprijzen van Palmitos Park te controleren op deze site voordat je het park bezoekt, aangezien deze kunnen variëren afhankelijk van het seizoen.