Playa del Inglés

Ontdek al het moois van Playa

Het prachtige 2,7 kilometer lange Playa del Inglés gelegen tussen het vliegveld en Maspalomas naast de bekende Maspalomas dunas. De plaats wordt begrensd door de stranden van San Agustín  in het oosten en Maspalomas in het westen, staat bekend als één van de beroemdste stranden van Europa Met de bekende duinen als attractie!

Playa del Ingles stad

Dankzij het milde klimaat van Gran Canaria en de ‘feel good factor’ die bezoekers hier vinden, is het het hele jaar door enorm populair!

De plaats is een groot feestdorp, dus wanneer je voor het eerst aankomt, kun je je oriënteren met een tour met bijvoorbeeld een treintje of een tour door Playa del Inglés. Breng vervolgens een dag door met ontspannen op het uitgestrekte, gouden strand van de plaats of loop om de hoek naar het strand van Maspalomas.

Er is genoeg te doen en te zien in Playa del Ingles zelf, waaronder de winkelcentra en honderden restaurants. Om te winkelen, zie Playa del Inglés winkelgids.

Playa del Inglés is een veilig en vriendelijke plaats.

Als je bent aangekomen in Playa del Inglés

TIPS: Dit is wat je als eerste kan doen…

Ga naar de zee en de duinpromenade voor een prachtig uitzicht!

Playa del Ingles boulevard temperatuur

TIP 1: Sla op de boulevard linksaf en je loopt richting San Agustín. Het eerste deel loopt achter de duinen en de boulevard met restaurants aan het strand. Loop verder en je komt bij het strand van El Cochino. Dan is er het strand van las Burras, en uiteindelijk, een mooie rotsachtige landtong, zie je het strand van San Agustín zelf.

Kies een mooie plek voor een drankje in de zon overal langs de route, of neem een handdoek mee en spring in de zee.

TIP 2: Sla rechtsaf als je bij de duinen komt en je hebt geen promenade meer bij het gloednieuwe uitkijkpunt voor het grote witte RIU palace hotel. Dit is de ultieme plek voor selfies en mensen kijken. Er is een constante stroom mensen die in en uit de duinen lopen.

Vanaf het uitkijkpunt sla u landinwaarts en loopt langs de Avenida de Tirajana. De meeste grote winkelcentra liggen rechts van deze weg onder anderen de Cita en de Yumbo, en het heeft tal van eigen bars en restaurants.

Voor voordelig en lekker eten kies je gewoon een winkelcentrum. Er zijn zoveel restaurantjes dat het loont om vooraf wat onderzoek te doen. Bekijk op Google of Tripadvisor een lijst met beste restaurants in Playa del Inglés.

Stranden

TIP 3: Het langgerekte strand met plezier en zon biedt allerlei recreatieve en sportieve activiteiten, waaronder jetskiën, zeilen, windsurfen, waterskiën en nog veel meer. loop vanaf Playa del Ingles naar Maspalomas en neem daar een taxi terug naar Playa

Waar je ook zin in hebt … je vindt het hier!

De voordeligste aanbiedingen