Transavia boeing 737 400 op platform Eindhoven airport

Vakantie vanaf Eindhoven

Vakantie vanaf Eindhoven naar Gran Canaria

Met wekelijk 2 tot 3 vertrekkende vluchten vanaf deze luchthaven naar Las Palmas de Gran Canaria

Als je vanaf Eindhoven naar Gran Canaria wilt vliegen, zijn er verschillende mogelijkheden om deze reis te maken.

Reis naar Eindhoven Airport: Plan je reis naar Eindhoven Airport, dat zich net buiten de stad Eindhoven bevindt. Je kunt met de auto, taxi of het openbaar vervoer naar de luchthaven reizen. Er zijn parkeerfaciliteiten beschikbaar als je met de auto komt.

De centrale vertrekhal

Check-in en beveiliging: Ga naar de check-in balie van de betreffende luchtvaartmaatschappij op de luchthaven. Hier ontvang je je instapkaart en kun je eventuele bagage inchecken. Volg daarna de instructies voor de beveiligingscontrole.

Boarding en vertrek: Ga naar de aangewezen gate voor je vlucht naar Gran Canaria. Zorg ervoor dat je op tijd bent, aangezien boardingtijden kunnen variëren. Volg de instructies van het grondpersoneel en presenteer je instapkaart om aan boord te gaan.

Aankomst op Gran Canaria: Na de vlucht arriveer je op Gran Canaria Airport. Volg de bewegwijzering en instructies om de terminal te verlaten. Je kunt dan doorgaan en je bagage ophalen.

Vakantie deals vanaf Eindhoven airport

Een vliegveld die goed bereikbaar is en natuurlijk voordelig parkeren, snel je bagage en jezelf inchecken, Met heel veel leuke winkels.

Aanbiedingen

Vakantiediscounter banner vakantievrij
Sunweb banner vakantievrij

De voordelen

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het vliegen vanaf Eindhoven Airport. Hieronder volgen enkele van de belangrijkste:

 1. Gemakkelijk bereikbaar: Eindhoven Airport is gemakkelijk te bereiken met de auto, het openbaar vervoer en de fiets. Het ligt centraal in de provincie Noord-Brabant en is goed verbonden met de omliggende steden en dorpen.
 2. Korte inchecktijden: In vergelijking met grote luchthavens zoals Schiphol en Frankfurt heeft Eindhoven Airport veel kortere inchecktijden. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan wachten en meer tijd heeft om te genieten van uw reis.
 3. Goede prijs-kwaliteitverhouding: Eindhoven Airport staat bekend om zijn goede prijs-kwaliteitverhouding. De luchthaven biedt vaak lagere tarieven voor vluchten dan andere luchthavens in Nederland en Europa.
 4. Groot aanbod van bestemmingen: Ondanks zijn kleinere omvang biedt Eindhoven Airport een breed scala aan bestemmingen, waaronder veel populaire vakantiebestemmingen in Europa en daarbuiten.
 5. Kleinschalige en overzichtelijke luchthaven: Eindhoven Airport is kleinschaliger en overzichtelijker dan veel andere luchthavens. Dit betekent dat u minder tijd kwijt bent aan het vinden van uw weg en meer tijd heeft om te ontspannen voor uw vlucht.

Kortom, vliegen vanaf Eindhoven Airport kan een goede keuze zijn als u op zoek bent naar een luchthaven met goede prijzen, korte inchecktijden en een breed scala aan bestemmingen.

Bekijk alle aanbiedingen >

Eindhoven airport platform Transavia vliegtuigen

Naar de Gate

Bij de gate van Eindhoven Airport kun je verschillende faciliteiten en services verwachten om je wachttijd voor het instappen zo comfortabel mogelijk te maken. Hier zijn enkele van de faciliteiten die je doorgaans kunt vinden bij de gates op Eindhoven Airport:

Zitgelegenheid: Er zijn stoelen en banken beschikbaar waar je kunt ontspannen en wachten op je vlucht. Deze zijn meestal opgesteld in wachtruimtes nabij de gates.

 1. Oplaadpunten: Veel gates zijn uitgerust met oplaadpunten voor het opladen van elektronische apparaten zoals mobiele telefoons, tablets of laptops. Zo kun je ervoor zorgen dat je apparaten opgeladen zijn voor je vlucht.
 2. Informatieborden: In de buurt van de gates zijn informatieborden geplaatst waarop de vertrektijden, gate-nummers en eventuele vluchtinformatie worden weergegeven. Hier kun je de status van je vlucht controleren en eventuele wijzigingen in de gaten houden.
 3. Winkels en eetgelegenheden: Afhankelijk van de grootte van de gate en de locatie ervan, kunnen er winkels en eetgelegenheden in de buurt zijn waar je kunt winkelen, iets kunt eten of drinken voordat je aan boord gaat.

Toiletten: Toiletvoorzieningen zijn beschikbaar nabij de gates, zodat je gebruik kunt maken van de faciliteiten voordat je aan boord gaat.

Toegang tot vliegtuig: Bij de gate wordt het instapproces georganiseerd. Volg de instructies van het grondpersoneel en presenteer je instapkaart om aan boord te gaan van het vliegtuig.

Eindhoven airport platform Transavia vliegtuigen

De beste deals bij onze partners

Zoek alle aanbiedingen van Tui Bekijk de vakanties >

Bekijk de aanbiedingen van Prijsvrij Last Minute >

Zoek de aanbiedingen van Sunweb Last Minute >

TIP: Kies voor het voordeel van Lavida travel Bekijken >

Wil je all inclusive op vakantie? va. 379,- Pak de beste deals >

Vliegen vanaf Eindhoven Airport

vakantie aanbiedingen

Bekijk alle vakanties >

Van lekker eten in de restaurants of gezellig zitten wachten in de vele zithoeken tot een keur aan luxe parfums en vakantie artikelen in de tax free shop.

Ontdek dit zuidelijk gelegen vliegveld met vele vertrek mogelijkheden.

Easyjet landing op luchthaven Eindhoven

Waar kan ik heenvliegen vanaf Eindhoven Airport?

Dagelijks gaan er vluchten naar de Canarische Eilanden, Gran Canaria

Zoek direct een goedkope vlucht naar Gran Canaria

Goede bereikbaarheid

Met heel veel parkeermogelijkheden, lang parkeren of een paar dagen.

Parkeer mogelijkheden:

welkom op de luchthaven Eindhoven airport parkeren

Eindhoven Airport heeft over het algemeen een goede bereikbaarheid.

Hier zijn enkele manieren waarop je de luchthaven kunt bereiken:

 1. Auto: Eindhoven Airport ligt nabij de snelweg A2/N2 en is gemakkelijk bereikbaar met de auto. Er zijn ruime parkeermogelijkheden, waaronder kort parkeren voor het brengen en ophalen van passagiers, en lang parkeren voor langere verblijven.
 2. Openbaar vervoer: Het openbaar vervoer biedt verschillende opties om naar Eindhoven Airport te reizen. Eindhoven Airport heeft een eigen treinstation genaamd “Eindhoven Airport”, dat zich direct onder de terminal bevindt. Treinen van en naar station Eindhoven rijden regelmatig, waardoor het gemakkelijk is om per trein naar de luchthaven te reizen. Daarnaast zijn er ook busverbindingen beschikbaar, zoals de speciale Airport Shuttle-bussen, die zorgen voor een directe verbinding tussen Eindhoven Airport en verschillende steden in Nederland en België.
 3. Taxi: Taxi’s zijn beschikbaar om je rechtstreeks naar Eindhoven Airport te brengen. Er zijn taxistandplaatsen bij de terminal waar je een taxi kunt vinden. Het is altijd raadzaam om een erkende en betrouwbare taxidienst te kiezen.
 4. Fiets: Eindhoven Airport is ook bereikbaar per fiets. Er zijn fietspaden en fietsenstallingen beschikbaar bij de luchthaven.

Het is altijd aan te raden om voorafgaand aan je reis de meest actuele informatie te controleren met betrekking tot bereikbaarheid en eventuele wijzigingen in het openbaar vervoer.

Eindhoven airport centrale vertrekhal boarding