watersportactiviteiten Gran Canaria

Watersportactiviteiten Gran Canaria

Gran Canaria is een populaire bestemming voor watersportliefhebbers vanwege de warme temperaturen en het kristalheldere water. Hier zijn enkele van de populairste watersportactiviteiten op het eiland:

Watersporten op Gran Canaria
  1. Windsurfen: Gran Canaria is een van de beste plekken in Europa om te windsurfen vanwege de constante wind. Er zijn verschillende windsurfscholen en -verhuurbedrijven in het gebied, vooral in het zuiden van het eiland.
  2. Kitesurfen: Net als windsurfen is kitesurfen populair op Gran Canaria vanwege de constante wind en de mooie omgeving. Er zijn verschillende kitesurfscholen en -verhuurbedrijven te vinden langs de kustlijn.
  3. Duiken: Gran Canaria heeft veel duikplekken met spectaculaire onderwaterlandschappen en een grote verscheidenheid aan zeeleven. Er zijn verschillende duikcentra verspreid over het eiland die duikcursussen en -excursies aanbieden.
  4. Jetskiën: Er zijn verschillende bedrijven die jetski’s verhuren op Gran Canaria. Dit is een leuke en opwindende manier om langs de kustlijn te varen en te genieten van het prachtige uitzicht op het eiland.
  5. Parasailing: Dit is een populaire activiteit waarbij je in een parachute achter een boot wordt gesleept en zo een spectaculair uitzicht hebt over de kustlijn. Er zijn verschillende bedrijven die deze activiteit aanbieden langs de stranden van Gran Canaria.
  6. Stand-up paddleboarding: Dit is een leuke manier om langs de kustlijn te peddelen en van het uitzicht te genieten. Er zijn verschillende verhuurbedrijven op het eiland waar je een paddleboard kunt huren.
  7. Boottochten: Er zijn verschillende boottochten beschikbaar op Gran Canaria, van romantische zeiltochten bij zonsondergang tot grotere boten die je langs de kustlijn varen en waarbij je kunt genieten van het uitzicht en de zeebries.
  8. Vissen: Gran Canaria is een populaire bestemming voor sportvissers vanwege de grote verscheidenheid aan vissoorten die in de wateren rond het eiland te vinden zijn. Er zijn verschillende visexcursies beschikbaar waarbij je met een ervaren gids kunt vissen.

TIPS

Canteras-strand: duik-ontdekkingstour

Ontdek de onderwaterwereld van Canteras Beach met behulp van een 5-sterren PADI-gecertificeerde gids. Volg je eerste les voor beginners en leer duiken op een van de beste locaties van Gran Canaria

Gran Canaria: Flyboard-sessie op Anfi Beach

Zweef over de zee met een adrenaline-gevulde flyboard-sessie op het prachtige strand van Anfi. Berijd een board dat neerwaartse waterstromen voortstuwt en je de lucht in katapulteert op deze geweldige en unieke manier om deze paradijselijke locatie te ervaren.

Puerto Rico de Gran Canaria: parasailen

Beleef de ervaring van vliegen over de zee in een parachute getrokken door een boot in het prachtige Puerto Rico de Gran Canaria. Kies tussen 150 en 300 meter lange lijnen en vertrek over het helderblauwe water.

Gran Canaria: jetski-excursie van 1 uur

Jetskiën is de meest populaire van alle watersporten. Probeer een jetski uit en ontvang reddingsvesten en instructies om ervoor te zorgen dat u veilig kunt rijden.

Ontdek nog meer watersport activiteiten